Rozloučení

Diskusia o stránke a fóre Psia duša. Informácie, činnosť a Vaše otázky a názory na stránku Psia duša.

Re: Rozloučení

Poslaťod Brona » Str 21. Júl 2010 9:52:13

Anka píše:... Alebo som niečo nepochopila?

Myslim ze sniperka daco nepochopila. Resp. daco pochopila zle. :2:
Obrázok užívateľa
Brona

Poslaťod Anka » Štv 22. Júl 2010 0:57:27

:smajl133:
Obrázok užívateľa
Anka
Administrátor stránky

Poslaťod Brona » Pia 23. Júl 2010 20:24:34

Vymaz celu temu Anka. Je nadbytocna.
Obrázok užívateľa
Brona

Poslaťod 33jaja » Str 28. Júl 2010 20:27:46

:smajl30: Mne osobne nevadí kto je tu zaregistrovaný,ked tu budú zaregistrovaný aj z Grónska, ale hlavne ide predsa o psíky,mačičky atď. /nemé,smutné tváre/ a tie potrebujú našu pomoc. :22: :13: nás všetkých, sme tu predsa pre nich :16: :21:
Pes, ktorého si uzdravil, ťa nikdy nepohryzie. V tom je hlavný rozdiel medzi zvieraťom a človekom.
Obrázok užívateľa
33jaja

Poslaťod Brutus » Štv 29. Júl 2010 18:19:00

Presne tak. Nech je aj z Patagonie! Po precitani si tych par prispevkov mam pocit ze je to nejaka forma nacionalneho masochizmu ci ako to nazvat:

sniperka píše:Zdravím,
jsem ž České republiky a jedna slečna mi poslala odkaz na tuto stránku. Jsem ráda, že je aspoň pár lidí, kteří se snaží pomoci nevinným zvířátkům, kteří se sami bránit nedokáží. U nás v České republice asi žádná taková stránka není, tak jsem se přihlásila sem k Vám a chtěla bych Vám pomoci zachránit aspoň to málo zvířátek, které se zachránit dají... :smajl7:

sniperka píše:Já jsem je hledala na internetu, ale žádné se tolik nevěnují zvířátkám jako tady u Vás. Takže bych chtěla pomáhat tady, protože se očividně nevěnujete zvířátkům jen na území Slovenska, ale i jinde. Pokud tedy nevadí, že jsem češka... :25:

Toto v kratkom slede a dalej som uz radsej ani nehladal...

Nie je podstatne odkial si, ale aky mas vztah k zvieratam. Vztahy medzi narodmi, narodnostami... riesia asi inak orientovane fora......Ludska krutost voci zvieratam nepozna hranic a to ani geografickych a preto nech si odkialkolvek roboty v tomto smere ja az az. Pochybujem ze "slovensky" pes ak by ho zachranila ceska by pomoc odmietol a cakal by radsej na nejaku slovenku....Sa mi tak zda ze riesis zbytocne nepodstatne veci namiesto toho, aby si sa venovala tomu podstatnemu......
Brutus

Poslaťod Brona » Štv 29. Júl 2010 23:24:17

Ja myslim ze toto je zbytocna diskusia. Sniperka je podla mna velmi mlade dievcatko...nevie si vyhodnotit pravdepodobne este niektore veci. Aspon teda aj v profile ma napisane, ze je studentka...a to spravanie by tomu nasvedcovalo :26:
Obrázok užívateľa
Brona

Predchádzajúci

Späť na Psia duša

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť