RTW Axel - posledna sanca

Pre zvieratká, ktoré nás opustili...

Re: RTW Axel - posledna sanca

Poslaťod nonina3 » Ned 01. Nov 2009 17:28:52

Chúda malé, hned by som si ho zobrala ale máme doma takú malú besnotu čivavku Sofinku, ktorá dostane histerický záchvat
už len pri pohľade na veľkého psa a nie ešte ho mať doma. Neviem si to predstaviť :smajl133:
Dúfam, že sa niečo nájde :7: :7: :7:
nonina3

Poslaťod paulinka85 » Ned 01. Nov 2009 19:12:30

Mohla by si skusit napisat prosbu o pomoc aj na cesku stranku RTW v nudzi mozno by sa pre Axelka nieco naslo,za pokus by to stalo.Je mi ho velmi luto mam doma 3 psov a 2 macicky inac by som ho vzala ale fakt nemam kam.Drzim palce urcite napis ci sa niekto ozval. :22:
Pes je jediný tvor na svete, ktorý ťa miluje viac, než sám seba, a zarmúti ťa len vtedy, keď odíde do psieho neba.
Obrázok užívateľa
paulinka85

Poslaťod Anka » Ned 01. Nov 2009 19:26:13

Prosím za Axela. Pomôžte mu... Nech prežije svoje posledné týždne šťastný vo svojej rodine... Prosím...

smajl5
Obrázok užívateľa
Anka
Administrátor stránky

Poslaťod herriett » Ned 01. Nov 2009 19:37:21

Napisala som smsky znamym, aby sa popytali - dufam, ze sa niekto zlutuje. Ja ho vziat nemozem - mam dvoch psov, a z toho jeden je agresivny na inych psov. Myslim na neho a modlim sa, aby sa niekto zlutoval a vzal si ho.
herriett

Poslaťod zopz » Ned 01. Nov 2009 20:35:04

Psika je mi tiez luto, zial situacia mi tiez nedovoluje vziat ho sem. Tie nadory su zhubne? Ako je to mozne ak ma naozaj iba 6 rokov, takto skoro u psov snad nebyva rakovina. Chudy je kvoli nadorom?

Inak nechem brat iluzie, ale par mesiacov neprichadza do uvahy. Moj pes od zistenia nadoru zil iba chvilu, a potom , ked uz obcas zaknucal od bolesti, som ho radsej netrapila. Psy maju tu vyhodu, ze pri rakovine nemusia dozit samovolne v obrovskych bolestiach, takze treba im vcasnu smrt dopriat a nevyhodu, ze pri bolestiach nedostavaju morfium.

Treba sa poradit s vet., ako to vidia oni, aj co sa tyka bolesti. Pecen a pankreas su aj u ludi rychlo napredujuce nadory.

Prajem mu aby sa mu nieco na ten tyzden-dva, kym zacne mat velke bolesti, naslo.
zopz

Poslaťod Fero Labanič » Ned 01. Nov 2009 23:19:45

Normalne ze mi diu slzy do oci z toho, kiez by som mal priestor by som ho zobral, kiez by som bol bohaty postavil by som velky utulok, ale nie som a bohatich to nezaujima, to je na tom najsmutnejsie. Drzim Alexovi palce, dufam, ze sa niekto najde prenho prosim.
Fero Labanič

Poslaťod moletkaplusmoletka » Pon 02. Nov 2009 0:28:09

Viete nedámi opýtať sa prečo si ho kvetinkova nemôže nechať až do jeho konca. Ja vždy poskytnem pomoc ale neviem prečo aj iní nemôžu častejšie pomôcť. Myslím že si ho nikto nebude chcieť vziať. To je realita. Ja osobne nie som za to aby ste ho nechali zbytočne trpieť. Pre neho by bolo lepšie keby odišiel ašte kým zažije ešte viac bolesti ako doteraz. Jeho bývalému majiteľovi len toľko : VŠETKO ČO ROBÍME SA NÁM VRÁTI a ja dúfam že ľuďom ktorí dokážu takto ublížiť nemej tvári sa to vreáti stonásobne. Myslím že kvetinkova ho pozná najlepšie a ak mu chce dopriať teplo domova mala by to byť práve ona. To je môj názor.
moletkaplusmoletka

Poslaťod AndreaM. » Pon 02. Nov 2009 0:37:25

Dufam, ze ešte žije.... ???!!! Mam 2-och psov, ale to by bol asi ten druhy problem.Obdivujem ta, ze zvladas sa pozerat do beznadejnej nadeje v psich ociach. Raz som zazila tento pohlad pri mojom prvom najdusikovi a bolelo to velmi dlho. Je cas dusiciek a vsetci chodia na hroby blizkych. Chcem nam vsetkym pripomenut aj to "psie" nebicko, kde uz ziaden netrpi, hrajú sa vseci bastardíci a papieraci spolu a nik medzi nimi nerobi rozdiel a maju to tam vsetko dovolene.... Chcem tym len povedat, ze ak Axel odchadza, tak mu povedz, ze je tam vela takych ako je on. S velkym a dobrym srdcom .... :7: :7: :7: S laskou aobdivom drzim palec...
AndreaM.

Poslaťod Kaca » Pon 02. Nov 2009 0:38:32

moletka,
neviem, ako zije kvetinkova, ale ak byva na intraku, tak je to fakt problem. Asi ma dovod, preco ho nemoze zobrat, inak si neviem predstavit, ze o nom pise tak ako pise a nevezme ho. To je zas moj nazor... ale myslim, ze by sa mala vyjadrit ona sama. Ja predpokladam, ze z nejakeho dovodu nemoze...
Vodca svorky :)
Obrázok užívateľa
Kaca

Poslaťod sigsauer » Pon 02. Nov 2009 8:56:12

Kvetinka, presne viem ako sa cítiš, ja som to prežila tiež, keď som si vzala Almušku..na jej očká nikdy nezabudnem. Ona mala tiež nádory ako Axel. Viem, že tu napíšem to, čo ostatní, ale tiež si ho vziať nemôžem, nie preto že by som nechcela a nemala miesto. Ale preto, lebo doma mám 7 mesačného veľkého bradáčam ktorý je strašne bláznivý a hravý, na každého skáče, je s ním vonku ešte malý pudel a Axel by od nich nemal pokoj a ešte by mu ublížili. Vnútri mám zase 14 ročného pudla, ktorý vedľa seba vnútri neznesie žiadneho psa. A tým že on je starší, tak ani vonku s tými dvomi nebýva sám, lebo ho bijú a skáču naňho, neviem si predstaviťčo by robili Axelkovi. On by potreboval ísť kn niekomu kto nemá doma žiadneho psíka, a iba kľud, ticho a teplúčko..
Držím mu palce, možno by sa ale oplatilo ísť k druhému veterinárovi. Je zvláštne že by makl také štádium rakoviny a chutí mu jesť, je to naozaj zvláštne, lebo Almuške už ku koncu nechutilo vôbec ani obľúbené jedlá. Veterinár robil testy z krvi? Alebo ako to zistil? A nebude mať niečo iné? Napr. neluiečený chronický zápal pečene?? Obvykle psíci s rakovinou sú apatický, s nechuťou k životu... Ja nevie, mám pocit, že by sa mohol zachrániť.
sigsauer

PredchádzajúciĎalší

Späť na Nebíčko

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť