od sigsauer » Pon 02. Nov 2009 8:56:12
Kvetinka, presne viem ako sa cítiš, ja som to prežila tiež, keď som si vzala Almušku..na jej očká nikdy nezabudnem. Ona mala tiež nádory ako Axel. Viem, že tu napíšem to, čo ostatní, ale tiež si ho vziať nemôžem, nie preto že by som nechcela a nemala miesto. Ale preto, lebo doma mám 7 mesačného veľkého bradáčam ktorý je strašne bláznivý a hravý, na každého skáče, je s ním vonku ešte malý pudel a Axel by od nich nemal pokoj a ešte by mu ublížili. Vnútri mám zase 14 ročného pudla, ktorý vedľa seba vnútri neznesie žiadneho psa. A tým že on je starší, tak ani vonku s tými dvomi nebýva sám, lebo ho bijú a skáču naňho, neviem si predstaviťčo by robili Axelkovi. On by potreboval ísť kn niekomu kto nemá doma žiadneho psíka, a iba kľud, ticho a teplúčko..
Držím mu palce, možno by sa ale oplatilo ísť k druhému veterinárovi. Je zvláštne že by makl také štádium rakoviny a chutí mu jesť, je to naozaj zvláštne, lebo Almuške už ku koncu nechutilo vôbec ani obľúbené jedlá. Veterinár robil testy z krvi? Alebo ako to zistil? A nebude mať niečo iné? Napr. neluiečený chronický zápal pečene?? Obvykle psíci s rakovinou sú apatický, s nechuťou k životu... Ja nevie, mám pocit, že by sa mohol zachrániť.