RTW Axel - posledna sanca

Pre zvieratká, ktoré nás opustili...

Re: RTW Axel - posledna sanca

Poslaťod fibi1212 » Pon 02. Nov 2009 20:04:21

dasika píše:Ale je tam dátum 25.8.(august). Ak vydržal viac ako dva mesiace, určite chce žiť!!!

v tom clanku musi byt asi preklep,ved kvetinkova hned na zaciatku pise,ze sa nasiel minuly tyzden :smajl13:
Čím viac poznám ľudí, tým viac milujem psy.
Obrázok užívateľa
fibi1212

Poslaťod sigsauer » Uto 03. Nov 2009 8:30:05

ano, som zo senca a mala som doma Almušku, tú pudlíčku.
sigsauer

Poslaťod sigsauer » Uto 03. Nov 2009 8:43:56

Ako som písala, cítim, že ten psík chce žiť, ešte je predsa mladučký a zaslúži si šancu. To, čo mu urobili jeho majitelia, je strašné. A to čo teraz n apíšem možno vyznie neľudsky, ale každému človeku, ktroý ublíži zvieraťu by som urobila to isté. Nemám na to síce právo, ale keby som mala...vzala by som toho človeka do auta, zaviezla ďaleko od domova a blízkych na ktorých sa spolieha a má ich rád, bez možnosti návratu, bez jedla a vody, zo dňa na deň by som takému človeku vzala jeho domov, tak ako to oni robia týmto nevinným tvorom... A keby to tak šlo, tak by sa bez domova túlalo veľmi veľa ľudí...
Zaujímalo by aj mňa čo je s Axelom, neviem, prečo písala , že má čas iba do pondelka. Tá žltá stolica naznačuje naozaj poškodenia tráviaceho traktu a pečene. Nie som síce veterinárka, ale za tie roky "praxe":-) si myslím že by fakt stál za to názor iného veterninára a kľudne môže byť konečný verdikt taký, že Axel ani nemá rakovinu ale rozsiahly zápal v brušnej dutine ktroý je chronický a poškodil pečeň aj iné orgány. má mladý organizmus, a ja si myslým, že keby mal tak pokročilé štádium rakoviny, tak je apatický a určite by ho nenapadlo behať za sučinami, zrejme by kašlal a dusil sa ak by boli zasiahnutéi pľúca.
sigsauer

Poslaťod herriett » Uto 03. Nov 2009 10:51:18

Nikto nevie co je s Axelkom? Kvetinkova nebolo by od veci aspon napisat, ze ci je nieco nove. Urcite mas toho vela, asi studujes -ale aspon jednou vetou...Vkuse mi chodi po rozume a ked pozriem na mojich dvoch certov ako sa rozvaluju v posteli, spokojni - je mi luto vsetkych tych bezbrannych stvoreni, ktore toto stastie namaju. Keby som mohla, tak sa doma asi potkynam o zvierata :smajl122:
herriett

Poslaťod herriett » Uto 03. Nov 2009 10:51:59

Oprava - Nemaju.
herriett

Poslaťod sigsauer » Uto 03. Nov 2009 11:37:51

V inej téme - súrne prevoz trenčín som sa dočítal že Axelko zrejem pocestuje do trenčína. Nič však bližšie tam nie je, či sa niekto ozval alebo čo.
sigsauer

Poslaťod Wetty » Uto 03. Nov 2009 15:45:45

JE MI HO STRASNE LUTO ALE JA SI HO NEMOZEM VZIAT LEBO MI PUKNE SRDCE PRI POMYSLENI ZE HO NIEKTO VEZME NA DRUHY SVET PLEPACTE ALE NEDOKAZEM MU POVEDAT ZBOHOOM :48: smajl5 :48:
Obrázok užívateľa
Wetty

Poslaťod kvetinkova9 » Uto 03. Nov 2009 21:00:06

Ospravedlnujem sa, ze odpisujem az teraz, ale nebola som pri nete. Axelko je od dnes u studentky UVL, ktora sa o neho bude starat. Za co jej nekonecne dakujem. Nebudem tu pisat to, preco som si Axela nemohla vziat, ak by bola co i len najmensia moznost urcite by uz lezal v mojej izbe. Som nekonecne stastna ze je s ludmi ktori mu mozu dopriat pokojny a laskou obklopeny zvysok zivota. Ak to vsak Axelko zacne vzdavat, hned prikrocim k eutanazii, Axel uz nemoze trpiet, nikdy! Dakujem kazdemu kto mu drzal prsty a veril. Budem sa snazit pravidelne informovat o jeho stave.
kvetinkova9

Poslaťod herriett » Uto 03. Nov 2009 21:09:50

to je super sprava kvetinkova :4: Vkuse mi chodi po rozume, stale hladam nejake nove spravy o nom a uz asi kazdemu leziem doma na nervy, lebo vzdy o nom hovorim :smajl122: . Prajem mu, aby ten zvysok toho psieho zivota pocitoval uz iba lasku, ktoru tak velmi potrebuje. Nikto ta urcite nemieni sudit (teda ja urcite nie )preco si ho nevzala - bohuzial, aj keby sme niekedy velmi, velmi chceli - nie vzdy sa to da. Ale nastastie sa vzdy najde niekto, kto poda pomocnu ruku. Uz len tym, ze si mu tuto sancu dala, si prenho urobila velmi, velmi, velmi vela. Drzim mu palceky - aj labky :17: :17: :17: :17:
herriett

Poslaťod Anka » Uto 03. Nov 2009 21:14:18

Teším sa a strašne držím palce!

Prosím, informuj nás aj naďalej.
Obrázok užívateľa
Anka
Administrátor stránky

PredchádzajúciĎalší

Späť na Nebíčko

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť