Náhubok

Zákony, vyhlášky, nariadenia

Re: Náhubok

Poslaťod Anka » Uto 23. Feb 2010 15:06:02

Monika
Skôr Vy nepoznáte zákony, tak si ich pozrite... Ja som na súde bola kvôli tomu a dopadlo to v môj prospech.
Zákon stanovuje, že môžu byť vymedzené miesta, kde je voľný pohyb psov ZAKÁZANÝ a nie NAOPAK!
Obrázok užívateľa
Anka
Administrátor stránky

Poslaťod Niša » Sob 31. Júl 2010 14:42:30

Do pekla tak ako je možné, že ja som dostala pokutu za to,že vtedy ešte moje 4 mesačné šteniatko nemalo náhubok. Policajti mi skontrolovali či je pes na vodítku, či má mestskú známku, očkovaciu známku, či mám pri sebe sáčky ale samozrejme, že sme nemali náhubok tak 30 eur pokuta. Podotýkam, že mám amerického stafordshirského teriéra takže aj keď mala vtedy len 4 mesiace už to bol pre nich krvilačný zabijak, ktorý nesmel bez náhubku opustiť záhradu. Môžete mi poslať niekto ten zákon, s ktorým sa môžem brániť? Už ma to fakt nebaví. Od vtedy moja bambulka nosí ten hnusný kus kovu 3 hodiny denne aby som neprišla o ďalších 30 eur. Mne to tiež nie je príjemné keď vidím všetky tie jorkšíre, čivavy a maltezáky na voľno bez náhubku a my stále s vodítkom a kusom železa.
Niša

Poslaťod Katqa3522 » Uto 10. Aug 2010 21:11:46

Ako to je v autobusoch so psami? Aj malý pes musí mať náhubok?
Katqa3522

Poslaťod Anka » Uto 10. Aug 2010 21:14:55

Niša píše:Do pekla tak ako je možné, že ja som dostala pokutu za to,že vtedy ešte moje 4 mesačné šteniatko nemalo náhubok. Policajti mi skontrolovali či je pes na vodítku, či má mestskú známku, očkovaciu známku, či mám pri sebe sáčky ale samozrejme, že sme nemali náhubok tak 30 eur pokuta. Podotýkam, že mám amerického stafordshirského teriéra takže aj keď mala vtedy len 4 mesiace už to bol pre nich krvilačný zabijak, ktorý nesmel bez náhubku opustiť záhradu. Môžete mi poslať niekto ten zákon, s ktorým sa môžem brániť? Už ma to fakt nebaví. Od vtedy moja bambulka nosí ten hnusný kus kovu 3 hodiny denne aby som neprišla o ďalších 30 eur. Mne to tiež nie je príjemné keď vidím všetky tie jorkšíre, čivavy a maltezáky na voľno bez náhubku a my stále s vodítkom a kusom železa.

Neexistuje zákon, ktorý by prikazoval nosenie náhubku. Ja by som sa na Vašom mieste odvolala, poprípade podala celý prípad na súd.
Obrázok užívateľa
Anka
Administrátor stránky

Poslaťod xmichaelox » Str 11. Aug 2010 23:14:46

zaplatenim pokuty na mieste "vinnik" potvrdzuje, ze priestupok spachal,,, ked je uz pokuta zaplatena,, neda sa uz odvolavat, (nema ako dokazat, za co a kde presne bola pokuta ulozena)
Tu by sa to mozno dalo len tym sposobom, ze pride s tym "blockom" na MP a bude si ziadat potvrdenie, za co bola ta pokuta ulozena,,,, a ked to potvrdenie MP vyda,, a na nom bude jasne napisane, ze za psa bez nahubku, tak potom by sa to dalo riesit sudom,,,, len ked si to clovek zrata, tak ma okolo toho vela nakladov, co sa tyka aj sudneho poplatku,,, a ak "nebeha" v zakonoch, tak aj pravnik cosi stoji,,,, a vsetko si clovek hradi sam,,, a az po rozsudku by sa naklady vratili..... a to je dlha cesta,,, a prachy odstavene v poplatkoch......
Obrázok užívateľa
xmichaelox

Poslaťod Anka » Štv 12. Aug 2010 2:21:27

Akože na bločku nie je uvedené za čo platí pokutu? Nerobí sa evidencia priestupkov? Veď to by ma potom mohol policajt pokutovať za čokoľvek - nebudú sa mu páčiť moje topánky a následne by to nebolo dokazateľné!
Obrázok užívateľa
Anka
Administrátor stránky

Poslaťod Callistus » Ned 15. Aug 2010 13:08:24

nie, na bločkoch nieje uvedené za čo... je tam len suma a slovo pokuta a nejaka pečiatka, toť vsjo...
Obrázok užívateľa
Callistus

Predchádzajúci

Späť na Legislatíva

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť