Monika
Skôr Vy nepoznáte zákony, tak si ich pozrite... Ja som na súde bola kvôli tomu a dopadlo to v môj prospech.
Zákon stanovuje, že môžu byť vymedzené miesta, kde je voľný pohyb psov ZAKÁZANÝ a nie NAOPAK!
Niša píše:Do pekla tak ako je možné, že ja som dostala pokutu za to,že vtedy ešte moje 4 mesačné šteniatko nemalo náhubok. Policajti mi skontrolovali či je pes na vodítku, či má mestskú známku, očkovaciu známku, či mám pri sebe sáčky ale samozrejme, že sme nemali náhubok tak 30 eur pokuta. Podotýkam, že mám amerického stafordshirského teriéra takže aj keď mala vtedy len 4 mesiace už to bol pre nich krvilačný zabijak, ktorý nesmel bez náhubku opustiť záhradu. Môžete mi poslať niekto ten zákon, s ktorým sa môžem brániť? Už ma to fakt nebaví. Od vtedy moja bambulka nosí ten hnusný kus kovu 3 hodiny denne aby som neprišla o ďalších 30 eur. Mne to tiež nie je príjemné keď vidím všetky tie jorkšíre, čivavy a maltezáky na voľno bez náhubku a my stále s vodítkom a kusom železa.
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť