Dočasná opatera pre psíka a fenku - KE a okolie

Vyriešené prípady zvieratiek.

Dočasná opatera pre psíka a fenku - KE a okolie

Poslaťod Anka » Pon 01. Feb 2010 16:26:35

Môže prosíme niekto pomôcť dočasnou opaterou? SÚRNE! - Košice a okolie!

Psík bol dnes nájdený pri košickej Teplárni. Je to kríženček, možno stredný pudel. Psík je zanedbaný. Veterinárnu starostlivosť zabezpečíme! Môže niekto? Aspoň na cca 10 dní?

Naozaj nemá kam ísť... V tomto počasí nemá šancu...

Obrázok

Obrázok

Obrázok
Obrázok užívateľa
Anka
Administrátor stránky

Re: Dočasná opatera pre psíka - KE a okolie

Poslaťod Anka » Pon 01. Feb 2010 16:50:11

Mohol by niekto aspoň na DVA DNI?

Pravdepodobne pre neho budeme mať dočasnú opateru v Rožňave, ale dnes nie je možné uskutočniť prevoz!
Obrázok užívateľa
Anka
Administrátor stránky

Poslaťod Bajka » Pon 01. Feb 2010 21:36:36

vezmem si ho na tych pár dni keď ešte pre neho nemáte nikoho. Ešte sa porozprávam s našimi ale na pár dni určite budú súhlasiť. Ako vychádza so psíkmi?? lebo by som ho vazla dnu ku svojej sučke
Obrázok užívateľa
Bajka

Poslaťod Anka » Pon 01. Feb 2010 22:27:32

Bajka, to by bolo ohromná pomoc.

Nakoniec má aj kamarátku - fenku. Obaja sú zatiaľ na ulici.

Ak by si ho mohla mať aspoň cca do 13.februára - vtedy máme cca 90% prevoz do BA.

Psík, pomenovali sme ho IRKO (strašne sa podobá na psíka z UVP - pár rokov dozadu, možno je to aj on...) je veľmi milý, priateľský. S fenkou by nemal mať problém, ako som už písala - má aj kamarátku. Má problém s očkom a na zadnom stehne má ranu, ktorá sa už pravdepodobne hojí. Potreboval by poriadne okúpať, vyčesať a pekne pofotiť.

Je to hrozná situácia. Na mňa čaká psík v Humennom, teraz títo dvaja. smajl5
Obrázok užívateľa
Anka
Administrátor stránky

Poslaťod Bajka » Pon 01. Feb 2010 22:37:21

A so psíkmi?? lebo vonku na dvore mám aj psa ten ešte tiež neveim jak bude reagovať ale nejak to už vyriešim. A tá fenko no neviem ale tú si už nebduem môcť vziať to už by bolo namna veľa. Neviem či by nebolo aj vhodnejšie k zobrať račej fenku kôli tomu psovi čo ho mám von na dvore. Ale vlastne neviem ktorý je natom horšie. Momentálne mám aj voľný koterec to by som tam mohla dať aj obydvoch ale asi by tu zimu nezvládli, lebo tam nemám ani búdu.
Obrázok užívateľa
Bajka

Poslaťod Anka » Pon 01. Feb 2010 22:39:58

Bajka
Zvládli by pobyt aj v koterci, pretože sú vonku už cca dva dni. A práve tieto dva dni bolo príšerné počasie. A aj teraz sú vonku. Búdu by sme zohnali. Len neviem, či by ti doma prešlo vziať oboch.

Pomôže nám aj psíkovi, ak vezmeš aj jedného. Je na Tebe, či fenku alebo psíka. Avšak POZOR! Fenka iné fenky moc nemusí. Je to typická terierovitá povaha a na moju útočí. No možno to chce len čas.
Obrázok užívateľa
Anka
Administrátor stránky

Poslaťod diana » Pon 01. Feb 2010 23:02:25

Anka píše:Psík, pomenovali sme ho IRKO (strašne sa podobá na psíka z UVP - pár rokov dozadu, možno je to aj on...) je veľmi milý, priateľský.

no do ..... to mi vobec nenapalo! fakt to moze byt on! iro z uvp ma kratky chvostik a tusim je kastrovany a co sa pamatam tak je to taky skokan:)
(ponukam pomoc s jeho upravou...viac nemam moznost)
nas sa to netyka, to vsetko amerika
Obrázok užívateľa
diana

Re: Dočasná opatera pre psíka a fenku - KE a okolie

Poslaťod Bajka » Pon 01. Feb 2010 23:03:33

No už som sa rozprávala s mamou a tá to povolila vziať obydvoch, otec už spí čiže jeho sa môžem spýtať až zajtra lenže sním už problém nebude čiže majú to isté tak na 90%. A keby ste zohnali tak myslím že tá búda by im fakt pomohla len musím zmerať dvere aby sa ju aj vopchali dnu, lebo koterec je zrobený s jednej nevyužitej miestnosti pri garáži.
Obrázok užívateľa
Bajka

Poslaťod diana » Pon 01. Feb 2010 23:07:01

Bajka píše:No už som sa rozprávala s mamou a tá to povolila vziať obydvoch, otec už spí čiže jeho sa môžem spýtať až zajtra lenže sním už problém nebude čiže majú to isté tak na 90%. A keby ste zohnali tak myslím že tá búda by im fakt pomohla len musím zmerať dvere aby sa ju aj vopchali dnu, lebo koterec je zrobený s jednej nevyužitej miestnosti pri garáži.

pokial viem, dianeira ma na zahrade dve budy (jednu som jej tam niesla osobne s mojim ocom :2: ), mozno by vedela jednu posunut, skuste ju kontaktovat
nas sa to netyka, to vsetko amerika
Obrázok užívateľa
diana

Poslaťod Anka » Pon 01. Feb 2010 23:11:33

Takže fenočka, zatiaľ ju voláme FOXINA.

Je mladučká, milá a veľmi priateľská k ľuďom. Ako som už spomínala - s inými fenkami asi veľká kamarátka nebude, za to Irko je jej partner. :24: Vyzerá oveľa lepšie ako Irko. Je to kríženka foxteriéra a možno jazvečíka. Nie je ani vychudnutá, dokonca máme obavy, aby nebola kotná. Je možné, že je len zabehnutá. Ale zatiaľ ju podľa všetkého nikto nehľadá.

Aj pre ňu HĽADÁME DOČASNÚ OPATERU! Nemá kam ísť...

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok
Obrázok užívateľa
Anka
Administrátor stránky

Ďalší

Späť na Vyriešené prípady

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť