Ahoj Anka!
Taaak vcera som bola pozriet krasavca Irka :) stravila som u Tomasa skoro tri hodiny, no nedalo sa od neho odist! Irko sa ma fantasticky :) je strasne vesely, hrozne rad sa mojka, oblizal ma od hlavy az po paty ked som prisla, vkuse sa s nami chcel salit, je to straaasny herec hlavne ked ho nataca Tomas na video do mobilu tak vtedy sa neskutocne predvadza :D so psikmi zo sidliska sa uz skamaratil, vobec nebrese, vonku chodi bez voditka, pocuva na slovo, vo vytahu poslusne sedi, ked sa ide vonku tak skace asi do metrovej vysky od radosti :) pekne papa, doniesla som mu vcera tie susene bravcove usi tak skoro vyskocil z koze hned jedno spapal... Tomas vravel, ze prvy tyzden bol este taky neudomacneny akoby cakal, ze je tam len na chvilku. Vzdy ked lezi v kresle tak len na pravom boku aby mohol lavym ockom Tomasa pozorne sledovat co robi a kam ide ak sa nahodou na minutku vzdiali. Ak na dlhsie, hned uteka za nim :) dokonca prve asi dva tyzdne vzdy ked Tomas odisiel tak pockal za dverami ci bude plakat, no trosku si pofnukal potisku, ale teraz uz to nerobi, uz si zvykol. Vsimla som si, ze je na Tomasovi strasne zavisly, ci skor namotany. On sa nanho tak laskyplne diva, to je proste vidiet ako ho ma rad! Aj Tomas mi vravel, ze si ho strasne oblubil, ze su naozaj nerozlucna dvojka. Tomas je taky prirodny typ, chodia spolu na 15-20km tury po lese, vravel Tomas ze vkuuuse lieta, ze uz si myslel ze ho unavil a este stale nie :) je velmi zivotaschopny aj ked vravi, ze stava sa mu, ze si udrie hlavicku ked sa prudko otoci doprava kedze tam mu chyba to priestorove videnie. Ale nic vazne, ze on si uz asi na to sam zvykol chudacik maly :) boli u veterinarky a vravel Tomas, ze mu dala granule zadarmo, ze hrozne sa tesila ked ho videla aky je stastny. Dokonca ho nechce trapit ani takymi vecami ako utieranie labiek vzdy ked sa vratia z vonku tak vymyslel taku vec, ze vzdy ked pridu do bytu tak Irko si v chodbe lahne na chrbatik a Tomas ho poriadnie vysucha uterakom aj brusko aj labky, je to rychlejsie a Irkovi sa to hrozne paci :D
...neviem co viac by som k tomu dodala. Treba k tomu vobec nieco dodavat? :)

Anka píše:Áno! Foxinka je v novom domove!

veľmi sa teším že Irko je taký dobrý spoločník. Je to úžasné ako spolu nažívajú. Len tak dalej

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť