od kvetinkova9 » Sob 31. Okt 2009 15:42:21
Axel je cistokrvny RTW, ktory sa nasiel minuly vikend pri KE v neskutocne zbozenom stave. Je to iba torzo psika, ktoreho kosti su obalene kozou, ledva stoji na nohach. Axelko ma asi 6 rokov, oci plne nadeje a ja mu nedokazem povedat zbohom. V piatok totiz zaznelo to, coho som sa bala najviac. Rozsiahle nadory na peceni a pankrease. S Axelom som prezila cely tyzden, pes, ktory este aj teraz napriek svojmej chorobe vzbudzuje neuveritelny respekt sa uplne oddal zdravotnickej opatere, nie prijemnym vysetreniam a dokonca si zacal doslova uzivat teplo ludkej dlane, jedlo, ktore nemusi z poslednych sil hladat a priezracnu vodu ktora mu steka hrdlom vzdy ked pociti smad. Ak by bolo v mojej moci, spravila by som pre Axela cokolvek, nezasluzil si takyto zivot. Je az neuveritelne ako dokaze sledovat ocami kazdy moj krok, ako je vdacny aj za to malo co dostava a este stale bojuje. Nedokazem mu povedat ZBOHOM a drzat ho v naruci ked jeho telo bude pomaly odchadzat za duhovy most. Povazujem za svoju povinnost urobit pre neho aspon to posledne co mozem. Preto prosim, ak ma niekto moznost dopriat mu v pokoji a laske dozit svoj zivot na tomto zlom, skaredom svete, ozvite sa mi. Axelko ma sancu do pondelka. Hradim vsetky naklady. Axel potrebuje iba teple miesto, zerie iba v malych davkach 3-4x denne, je cistotny. So psikmi si asi nerozumie, sucky nie su problem. V pripade ze mate dostatok sil, srdce plne lasky a miesto kde by mohol tento psik prezit posledne dni - tyzdne ozvite sa mi... prosim za neho, nekonecne prosim... 0911941984 (Axel je momentalne umiestneny na klinike UVL v KE)