Veverička v predajni...

Prípady týraných zvierat.

Re: Veverička v predajni...

Poslaťod mystka » Uto 27. Júl 2010 19:38:20

Aj rybky sú týrane, dokonca v priamom prenose. Rybka, ktora evidentne trpi, je vystresovana. Ak chcet môžete sa na ňu pozerať online, je skrytá za filtrom. Nechutné. Malé akvárium, rybka osamotená, žiaden úkryt, žiadne živé rastliny, žiaden úkryt. Radio Europ2 už nepočúvam.

http://www.europa2.sk/sk/tim-a-show/adela.shtml
Cit k zvieratám a súcit s nimi súvisí natoľko s dobrotou charakteru, že sa dá takmer s úplnou istotou tvrdiť, že kto sa chová k zvieratám surovo a hrubo, nemôže byť dobrým človekom. Arthur Schoppenhauer
Obrázok užívateľa
mystka

Poslaťod matylda » Str 28. Júl 2010 18:45:08

chcela som in napísať, ale nem§žem tam nikde násjť žiadny kontakt alebo mail
matylda

Poslaťod Dany » Str 28. Júl 2010 19:12:08

Teraz už poskytujú mailové adresy aj na čísle 1181, na informáciách o tel. číslach.
Dany

Poslaťod emily19 » Pia 06. Aug 2010 23:18:31

:1: všetci, dlho som tu nebola a len zíram- ved je to horšie a horšie. tá veverička ak bola malá a pásikavá tak je to burunduk - niečo ako škrečok. ja chodievam ku kauflandu v rači - aj tam je oc galéria a super zoo- vo veľkej sklenenej vitríne dve ary - ak tam vojde predavačka maznajú sa, hned vedla dve malé opičky - druh neviem, asi kapucín alebo čo. kupodivu nápisy- neklopať na sklo, opičky majú celkom fajn- skoro ako v domovine, samozrejme všetko je na predaj, potkankovia, škrečky, myšky, zajkovia, fretky , papagáje - ale k môjmu údivu sú všade nápisy - nedávať ruky, hryzú atd.alebo sú za plexisklom, personál milý, teraz je tam jeden predavač tuším len na maznanie sa zo zvieratkami :2: - idem tam mrknúť "kamošku" - žako menom babulka - vždy mi povie kukuk a otrčí bruško na hladkanie. predavač sa minule hral z fretkami - prvý raz som to mala na rukách.
a tie rybky boli asi bojovnice, neviem ako sa množia, ale dajú sa tuším chovať len po jednej- sú veľmi agresívne, žerú jedna druhú-preto to množenie- možno len ked sa chcú páriť. v super zoo majú aj ryby pekné akvárka z nápismi - neklopte nám na sklo, my vám neodklopeme :2: , ceny parádne, ale podmienky pre zvieratká na predaj vcelku vyhovujúce. a večer je tam tma , takže zvieratká majú kludnú noc.
a druhý obchod - pet center v tescu na zlatých pieskoch- všetko ba, kam tiež chodím za mojou "láskou"- stojí len 2200 euro :smajl133: , volá sa miško a je to kakadu a veľký chudák :smajl133: za tie peniaze si ho nik nekúpi tak je akože výstavný. volieru má síce parádnu, personál sa mi sťažoval,že hlavne cez víkend tam chodia známi majiteľov z deťmi a miško je vtedy fakt chudák. žial, nemôžu im nič povedať :smajl133: . jediné, čo tam je- prsty do klietky na vlastné nebezpečie. mna má miško veľmi rád- aj pusu mi dá, labky či pazúriky podá, celý sa natlačí na mreže a nechá sa škrabkať. vždy mu sľúbim,že už vykradnem banku a prídem si ho kúpiť :23: snád sa to nenaučí opakovať a na rozlúčku mi vždy povie ahoj :smajl35: . ale zajkovia sú v klietke bez vrchnáka- deti to tiež naťahujú, inak tam majú zopár anduliek, pyrury, korely, neofémy- nič moc, klietky sú ok, ešte je tam večer tma, je to oddelené od tesca chodbou, svietia len také orientačné svetlá pre kontrolu. takže aj zvieratká sa dajú predávať vcelku na úrovni, asi záleží na majiteloch. šteniatka som tiež nikde v predajni nevidela- to čo je ?
emily19

Poslaťod mystka » Pon 09. Aug 2010 18:12:37

Bojovnice sa mozu chovat aj spolu, ale iba jeden samcek so samickami. K inym rybkam su relativne znasanlive. To co je vidno v obchodoch v tych mini mini kelimkoch su samcekovia. :1:
Cit k zvieratám a súcit s nimi súvisí natoľko s dobrotou charakteru, že sa dá takmer s úplnou istotou tvrdiť, že kto sa chová k zvieratám surovo a hrubo, nemôže byť dobrým človekom. Arthur Schoppenhauer
Obrázok užívateľa
mystka

Predchádzajúci

Späť na Týrané zvieratá

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť